Naija Story- Some Yeye Questions Nigerians Ask & Ans You Can Give Back

1. You come out of your room in the morning and they ask ” have you woken up?”

Ans: Not yet , in 30 minutes

2. When its raining and someone notice you going out yet they ask, are you going out in this rain?

Ans: “No! In the next one.”

3. They see you coming out of the bathroom wet, yet they ask, “Did you just have a bath?

Ans: “No, i fell into the toilet bowl.”

4. You’re standing in front of the elevator on the ground floor going to your office, yet they ask, “Are you going up?”

Ans: “No, i’m waiting for my Office to come down and get me.”

5. Someone calls you at 2am , waking you up and asks,”Are you sleeping?

Ans: “No! I’m picking beans.”

6. Your boyfriend comes home with a bunch of flowers, and you still ask, “Are those flowers?

Ans: “No baby, they’re carrots!”

7. You are in the toilet and lock the door and someone knocks, asking, “Is anyone there?”

Ans: “No! Na shit LOCK DOOR….” Mtsheeeeeeew!!

8. You are in a queue at the cinema to buy ticket, a friend saw you and asked, “What are you doing here?”

Ans: “I’m here to pay my school fees…” ODE!!

9. When they see you lying down with your eyes closed and they still ask, are you sleeping??

Ans: “No! Am practicing death”

10. You see me carrying my child and you ask ” Is that your son”

“No! he is just visiting – was taking him the bus stop”

 

2 comments for “Naija Story- Some Yeye Questions Nigerians Ask & Ans You Can Give Back

  1. Rukky
    January 10, 2016 at 9:33 am

    Lolz! So funny!

  2. January 14, 2017 at 9:53 pm

    nice one there

Leave a Reply

Your email address will not be published.